Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).
 
Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.
 
Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 1.2.2021-31.1.2022. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.
 
Palkinnot
Palkintona arvotaan kuukausittain 500 € arvoinen lahjakortti Telia kauppaan edellisen kuukauden aikana sähköiseen suoramarkkinointiin luvan antaneiden tai uutiskirjeen tilanneiden kesken. Lahjakortti on voimassa 12 kuukauden ajan arvonnasta lukien. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.
 
Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.
 
Palkinnot arvotaan niiden kesken, jotka ovat antaneet luvan sähköiseen suoramarkkinointiin tai tilanneet Telialta uutiskirjeen 1.2.2021-31.1.2022 välisenä aikana.
 
Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.
 
Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan kunkin kuukauden 15 päivä mennessä, edellisen kuukauden aikana sähköiseen suoramarkkinointiin luvan antaneiden tai uutiskirjeen tilanneiden kesken. Voitosta ilmoitetaan puhelimitse tai sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai numero tai sähköpostiosoite on epäselvyyden vuoksi tulkinnanvarainen. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 
Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.
 
Henkilötietojen käsittely
Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa https://www.telia.fi/tietosuoja-ja-tietoturva/tietosuojalausunto.
 
 
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
 
Telia Finland Oyj
Helsingissä 13.1.2021