Arvonnan järjestäjä

Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 19.9.-16.10.2019. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Palkinnot

Palkintona arvotaan yksi (1) kahden (2) hengen matka Espanjan Sevillaan MTV Europe Music Award -tapahtumaan 3.11. Voittajien pitää olla valmiita matkustamaan 2.-4.11. välisenä aikana. Palkinto sisältää:
- Liput kahdelle hengelle MTV European Music Award 2019 -tapahtumaan 3.11. (Lipputyyppi: Standing ticket)
- Menopaluulennot kahdelle Helsingistä Sevillaan 
- Kaksi yötä arvonnan suorittajan etukäteen valitsemassa hotellissa
- Kuljetuksen hotellilta tapahtumaan

Palkinnon arvo on noin 1300 euroa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.  Palkinto ei sisällä matkavakuutusta eikä lentokenttäkuljetuksia. Voittaja vastaa itse voimassaolevista henkilökohtaisista matkustusasiakirjoista. 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista, mutta palkinto arvotaan niiden kesken, jotka ovat antaneet markkinointiluvan. 

Arvontaan voi osallistua täyttämällä arvontakupongin osoitteessa https://www.telia.fi/ema-arvonta 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön. 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Arvonta suoritetaan 15.10.2019. Voitosta ilmoitetaan puhelimitse tai sähköpostitse 15.10.2019 mennessä. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai numero tai sähköpostiosoite on epäselvyyden vuoksi tulkinnanvarainen. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Verot

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.  

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa telia.fi/tietosuoja
  

 
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 
Telia Finland Oyj
Helsingissä 19.9.2019